Aristote Ndunu (rechts)
Aristote Ndunu (rechts) - © FOXSports.NL

eDivisie: Top drie in actie tegen clubs uit rechter rijtje

22 januari 2018
De eDivisie gaat verder met speelronde drie op de Xbox. Maandag komt direct de hele top drie in actie. PSV, AZ en Sparta Rotterdam nemen het op tegen clubs uit het rechter rijtje.

Koploper en kampioen van de eerste seizoenshelft Ali Riza Aygün komt namens PSV in actie tegen FC Twente's Emre Benli, die dertiende staat op de ranglijst.

Aristote Ndunu en AZ staan er met evenveel punten als PSV ook goed voor. Aristote treft maandag hekkensluiter Willem II. Daniël Kuipers staat na twee wedstrijden nog altijd op nul punten.

sc Heerenveen doet het niet veel beter dan Willem II en staat één plekje hoger, ook zonder punten. Net als Daniël krijgt Niels Krist een zware tegenstander tegenover zich. Hij neemt het op tegen nieuweling Frank van der Slot, die met Sparta Rotterdam gedeeld bovenaan staat met PSV en AZ.

De top drie lijkt op papier een makkelijke speelronde tegemoet te gaan, waarin ze drie punten moeten pakken. Want de spanning boven in de eDivisie is hoog. Ook Dani Hagebeuk staat met Ajax op evenveel punten, en kan bij eventueel puntverlies een dag later profiteren tegen FC Utrecht. (FOX Sports)

Het programma van speelronde 3 in de eDivisie | FOXSports.NL

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie.


 

Gerelateerd