eDivisie: Rare capriolen van Daniël Kuipers

eDivisie: Daniël laat zich kennen en krijgt klop van Aristote

22 januari 2018
Aristote Ndunu heeft maandag flink uitgehaald tegen Willem II in de eDivisie. De eSporter van AZ won met 3-9 van Willem II'er Daniël Kuipers, die zich weer liet kennen.

De hekkensluiter van de eDivisie hield in de eerste helft goed stand tegen AZ, dat de koppositie deelt met PSV en Sparta. Maar vlak voor rust pakte hij een domme rode kaart, gaf hij een penalty weg en probeerde hij die op een merkwaardige manier tegen te houden.

In de tweede helft maakte hij zelf uit een penalty nog de 3-3, maar na drie snelle tegengoals sloeg de frustratie toe. Daniël pakte zijn tweede rode kaart, waarna hij de ene na de andere AZ-speler naar de grond werkte. Wellicht kan hij de overstap maken naar vechtgames, want met voetbal had het weinig te maken. 

Herhaling
Met zijn rare acties herhaalde de eSporter van Willem II zijn veelbesproken optreden in december. Toen ging hij door het lint tegen ADO Den Haag en pakte hij bewust rode kaarten en maakte hij eigen doelpunten. Ook toen resulteerde zijn rare capriolen in een afslachting: 1-10.

PSV en Sparta
​Naast AZ wisten ook mede-koplopers PSV en Sparta te winnen. Ali Riza Aygün was met 0-2 te sterk voor FC Twente, terwijl Frank van der Slot met 1-2 won van sc Heerenveen, dat nog altijd puntloos is. (FOX Sports)

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie.

 

Klich op huurbasis naar FC Utrecht

22 januari 2018
Klich op huurbasis naar FC Utrecht
FC Utrecht versterkt zich per direct met Mateusz Klich. De Poolse middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Leeds United,...