NAC Breda komt in actie tegen VVV-Venlo
NAC Breda komt in actie tegen VVV-Venlo - © FOXSports.NL

eDivisie: Dani kan niet achterblijven en Menno jaagt op tweede zege

23 januari 2018
Dinsdag staan er weer drie wedstrijden op het programma in de eDivisie. Op de tweede speeldag van speelronde 3 moet Dani Hagebeuk winnen om gedeeld koploper te blijven, terwijl Menno Bouhuijzen hoopt op zijn tweede resultaat.

Maandag wonnen PSV, AZ en Sparta Rotterdam hun wedstrijden, waardoor Ajax niet achter kan blijven. Dani zal moeten winnen van FC Utrecht om de gedeelde koppositie te behouden met die drie clubs.

NAC Breda
Vorige week ging de meeste aandacht uit naar Menno Bouhuijzen. Hij pakte na achttien duels eindelijk zijn eerste resultaat door met 1-3 te winnen van PEC Zwolle.

Die overwinning wil de eSporter en fanatiek supporter van NAC een vervolg geven tegen VVV-Venlo. Op papier lijkt dat een geen onmogelijke opgave, want Nick Cooiman staat nog altijd op nul punten. 

PEC Zwolle - Vitesse
De eerste wedstrijd die dinsdagmiddag te zien is op FOX Sports is PEC Zwolle tegen Vitesse. Twee teams die aan elkaar gewaagd zijn en die op de ranglijst dicht bij elkaar staan. Stefan Vellinga staat met één puntje op de veertiende plaats, twee plekken hoger dan Vitesse's Paskie Rokus met 3 punten. (FOX Sports

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie.