Nick Cooiman (rechts)
Nick Cooiman (rechts) - © FOXSports.NL

eDivisie: Eerste punten voor VVV's nieuweling Nick Cooiman

23 januari 2018
Nick Cooiman heeft zijn eerste punten gepakt in de eDivisie. De eSporter van VVV-Venlo versloeg Menno Bouzuijzen van NAC, die vorige week zijn eerste zege boekte.

Nick stroomde in na de winterstop en heeft bij zijn derde wedstrijd zijn eerste succes. Op de Xbox werd Menno met een minimale zege verslagen: 0-1.

VVV kwam al na twintig minuten op voorsprong in een matige wedstrijd. Nick wist vervolgens weinig grote kansen te creëren, maar gaf ook bijna niets weg. Het bleef bij 0-1 en dus pakt de eSporter van VVV zijn eerste punten van het seizoen.

Genoeg doelpunten 
Dani Hagebeuk is met Ajax weer terug aan de kop van de eDivisie door FC Utrecht in een doelpuntrijk duel met 2-4 te verslaan. Door die overwinning heeft Dani net als PSV,  AZ en Sparta de volle score na drie speelrondes.

Ook bij het duel tussen PEC Zwolle en Vitesse vielen er zes doelpunten. Daar zal Stefan Vellinga, eSporter van Zwolle, echter niet zo blij mee zijn, want hij incasseerde vijf van die treffers. Vitesse's Paskie Rokus boekte een ruime zege: 1-5. (FOX Sports)

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie.