Hoe kijk je bekerkraker Feyenoord - PSV op FOX Sports?
Hoe kijk je bekerkraker Feyenoord - PSV op FOX Sports? - © Pro Shots

Hoe kijk je de bekerkraker Feyenoord - PSV op FOX Sports?

31 januari 2018
Woensdagavond (31 januari) staat er een absolute kraker op het programma in de kwartfinale van de KNVB Beker: Feyenoord – PSV. De wedstrijd is uiteraard op verschillende manieren te bekijken via FOX Sports.

Televisie: FOX Sports 1 en 3
De wedstrijd is om 20.45 uur uiteraard live te zien op FOX Sports Eredivisie 1. In verband met de andere kwartfinale (AZ – PEC Zwolle) is er een aparte voorbeschouwing op kanaal 3, die begint om 20.00 uur. De analyse komt vanuit de studio van Kenneth Perez en Mario Been en vanaf het veld in De Kuip van John de Wolf en Arnold Bruggink.

Player cam: FOX Sports 5
Met een speciale 'player cam' worden de acties van één speler constant gevolgd. De ‘player cam’ wordt als extra service op FOX Sports 5 uitgezonden in een ‘splitscreen’, in combinatie met de reguliere wedstrijdbeelden.

Online: log op tijd in!
Uiteraard is de wedstrijd ook online te volgen via onze website, de FOX Sports app of via de app van de tv-provider (bijvoorbeeld Ziggo GO of KPN iTV). Zorg dat je de drukte voor bent en ruim op tijd bent ingelogd met je persoonlijke GO-account. Dit helpt eventuele last minute problemen bij het inloggen te voorkomen.

Dagpas
Heb je geen abonnement en wil je de wedstrijd toch live beleven? Bestel Feyenoord - PSV dan los met een dagpas via je tv-aanbieder.

In de kroeg
Uiteraard is het ook gezellig om samen de wedstrijd te beleven in de kroeg. Check hier welke kroeg bij jou in de buurt beschikt over een FOX Sports licentie.

Wedstrijd gemist?
Ben je niet in staat om de wedstrijd live te kijken? De samenvatting is na afloop van de wedstrijd zo spoedig mogelijk te bekijken via foxsports.nl.

Veel plezier!