James Neal
James Neal - © ANP

USA Update - Historische mijlpaal voor piepjong Vegas Knights

2 februari 2018
Een historische avond voor Vegas Golden Knights. Het debuterende team won in overtime van Winnpieg Jets en heeft hiermee het record van de meeste overwinning ooit in een eerste jaar in de NHL gevestigd.

 

De Knights wonnen 34 maal sinds hun eerste officiële wedstrijd begin oktober 2017. David Perron was donderdagavond de grote man die Vegas in overtime de overwinning bracht. Hierdoor streven de Knights Mighty Ducks of Anaheim (33-46-5) en Florida Panthers (33-34-17) in hun debuutjaar 1993-94 voorbij.

Negen van die overwinningen voor het kersverse team kwamen trouwens na shootout of overtime. 

Justin Timberlake fan van Brady
Super Bowl halftime-act Justin Timberlake gaf donderdag tijdens de persconferentie toe een groot fan te zijn van Tom Brady, "Hij heeft fantastisch haar, zit hij al in een shampoo-reclame?"

Maar echt kleur bekennen voor New England Patriots deed de superster niet: "Ik moet nog op tour in Philadelphia".

Debuterende Griffin schittert bij Pistons
Blake Griffin heeft een verdienstelijk debuut gemaakt bij Detroit Pistons. De basketballer, die vorig week een opmerkelijke transfer maakte van Los Angeles Clippers naar de NBA-club uit Detroit, loodste de Pistons naar een zege van 104-102 op Memphis Grizzlies. Hij maakte 24 punten en was goed voor 10 rebounds en 5 assists.

Anthony Tolliver speelde een sleutelrol in het duel door de laatste vijf punten te maken. Het was de tweede zege op rij voor de Pistons na acht verliesbeurten.

Houston Rockets won de Texaanse kraker van San Antonio Spurs met 102-91. James Harden was de topschutter bij de Rockets met 28 punten. Hij pakte ook nog eens 11 rebounds. Danny Green maakte de meeste punten voor de Spurs: 22. (FOX Sports/ANP)

NHL: Penguins vs Capitals zie je vrijdagnacht om 1.00 uur LIVE op FOX Sports 6.
NHL: Devils vs Penguins zie je zaterdagnacht om 1.00 uur LIVE Op FOX Sports 6.
NFL Super Bowl 52  zie je zondagnacht LIVE vanaf 23.30 uur op FOX Sports 1, 2 en 6. 

Gerelateerd