Dave Bulthuis ging viral met deze sliding.
Dave Bulthuis ging viral met deze sliding. - © Pro Shots

Viral Friday - het mooiste van het internet

2 februari 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten het internet op zijn kop?

1. In de vorige Viral Friday zag je de rentree van Robin van Persie in de Eredivisie. Deze week keerde hij als invaller terug in De Kuip in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. En de uitsupporters hadden een origineel liedje bedacht voor Van Persie, die daar zelf wel mee kon lachen.

 

2. Manchester United pakte vorige week flink uit met de officiële melding van de komst van Alexis Sánchez. Het Schotse Motherwell FC presenteerde deze week ook een nieuwe aanwinst en wilde dit net zo spectaculair bekendmaken. Met de complimenten van het grote Man United.

3. Dave Bulthuis is een fysieke linksback die nu niet echt bekend staat om passeerbewegingen en technische hoogstandjes. De verdediger van sc Heerenveen gooide er in het duel met Sparta Rotterdam toch een leuke solo uit, maar die eindigde op z'n Bulthuis'.

 

4. De altijd beladen wedstrijd FC Utrecht - Ajax stond het afgelopen weekend vooral in het teken van het dramatische veld, dat een dag later vervangen werd. In de rust werd de knollenplak met een grasmaaier gelijk gemaakt. Maar aangezien er in de doelgebieden weinig gras stond, leverde dat een apart beeld op.

5. In het voetbal komt er soms wel eens een gek het veld oprennen, iets wat vaak voor veel boze gezichten zorgt. Maar in sommige gevallen kan er ook best om gelachen worden, zeker op de amateurvelden. Dit opaatje voelt zich niet te oud om het veld nog even als streaker te betreden.

6. We kunnen deze Viral Friday eigenlijk maar met één persoon afsluiten. Het slotakkoord is voor Fred Friday, die er voor Sparta Rotterdam deze hakbal uitgooide. De bijgevoegde tekst past perfect bij vandaag: "Thank God it's ...!"

De livesport van vrijdag 2 februari

2 februari 2018
De livesport van vrijdag 2 februari
Een vol programma met onder andere Vitesse - FC Groningen, 1. FC Köln - Borussia Dortmund en natuurlijk zoals elke vrijdag een live schakelprogramma...