LeBron James
LeBron James - © ANP

USA Update - Brady MVP, nieuwe afgang Cavaliers op TV

4 februari 2018
Quarterback Tom Brady van New England Patriots is een dag voor de Super Bowl uitgeroepen tot Most Valuable Player (MVP) van de NFL.

De 40-jarige Brady, die zondagnacht met de Patriots de seizoensfinale speelt tegen Philadelphia Eagles, werd met overmacht verkozen. Hij kreeg maar liefst veertig stemmen.

Los Angeles Rams-running back Todd Gurley (acht) en Philadelphia-quarterback Carson Wentz (twee) volgden op gepaste afstand.

Het was de derde keer dat Brady de prijs in ontvangst mocht nemen. Eerder was hij MVP in 2007 en 2010.

Nieuwe afgang Cavaliers op nationale TV
Cleveland Cavaliers blijft in de NBA aanmodderen voor het oog van de natie. De nummer drie van de Eastern Conference ging tegen Houston Rockets voor de achtste keer op rij hard onderuit in een wedstrijd die werd uitgezonden op nationale TV: 88-120. 

Cleveland-superster LeBron James was hard in zijn oordeel na de vierde afgang met meer dan 24 punten verschil. “Ik ben echt sprakeloos. Ze moeten ons tijdens het restant van het seizoen maar niet meer uitzenden. We hebben niet goed gespeeld en krijgen elke keer een pak rammel als we op nationale TV spelen.”

James had zelf ook een wedstrijd om snel te vergeten. Hij verliet de zaal met slechts elf punten achter zijn naam. Chris Paul en Ryan Anderson van de Rockets tekenden respectievelijk voor 22 en 21 punten. 

Devils winnen topper tegen Penguins
New Jersey Devils heeft in de NHL de kraker tegen regerend kampioen Pittsburgh Penguins gewonnen. De runner-up van de Metropolitan Division was met 3-1 te sterk voor de nummer drie.

Het was voor de Devils de derde zege op rij na de All Star-break. De Penguins gingen voor het eerst in vijf wedstrijden onderuit.

Travis Zajac was goed voor twee goals namens de Devils, terwijl Blake Coleman eveneens trefzeker was. (FOX Sports)

De Super Bowl tussen New England Patriots en Philadelphia Eagles is in de nacht van zondag op maandag live te zien bij FOX Sports

NBA Highlights zie je dagelijks in FOX Sports Vandaag op FOX Sports 1