Al Horford
Al Horford - © ANP

USA Update - Zege Boston Celtics in laatste seconde

5 februari 2018
Hoewel de meeste aandacht zondagnacht naar de Super Bowl ging, waren er ook nog genoeg andere Amerikaanse sporten te zien.

Zege Celtics in laatste seconde
Boston Celtics heeft in de NBA tegen Portland Trail Blazers in de laatste seconde de winst gepakt. Al Horford besliste het duel in Boston met een zogeheten jumpshot in het voordeel van de thuisclub: 97-96.

De Celtics ontsnapten daardoor aan hun zestiende nederlaag van het seizoen en voeren met 39 overwinningen de Eastern Conference aan.

Horford was sowieso al de belangrijkste man bij de ploeg uit Boston. De 31-jarige speler uit de Dominicaanse Republiek tekende in totaal voor 22 punten en pakte ook tien rebounds.

Toronto Raptors, de nummer twee van het oosten, versloeg Memphis Grizzlies met 101-86. De Canadese ploeg staat nu op 36 zeges tegenover zestien nederlagen.

Ondanks 36 punten van Russell Westbrook moest Oklahoma City Thunder buigen voor Los Angeles Lakers (104-108).

Golden Knights winnen kraker
Vegas Golden Knights heeft in de NHL de topper tegen Washington Capitals gewonnen. De koploper van de Pacific Division was in de Amerikaanse hoofdstad met 3-4 te sterk voor Washington Capitals, de lijstaanvoerder van de Metropolitan Division.

De bezoekers poetsten drie keer een achterstand weg en sloegen vervolgens toe via Alex Tuch. De 21-jarige aanvaller maakte de winnende goal met 5.12 minuten op de klok.

Ryan Carpenter en Reilly Smith (2) maakten de overige treffers voor de Golden Knights. 

NBA Highlights zie je dagelijks in FOX Sports Vandaag op FOX Sports 1

De NHL-wedstrijd tussen Toronto Maple Leafs en Anaheim Ducks zie je in de nacht van maandag op dinsdag om 01.00 uur op FOX Sports 6


Gerelateerd