Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kan donderdag in de wedstrijd tegen FC Groningen beginnen met de verdedigers Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Ridgeciano Haps.

Botteghin en Haps kregen vorige week al kort speeltijd in het bekerduel tegen PSV, maar misten nog wedstrijdritme voor een basisplaats. Volgens de coach zijn de drie verdedigers helemaal fit en kunnen ze beginnen. 

Van Bronckhorst erkende dat zijn wissels in het met 1-0 verloren duel met VVV niet goed hadden uitgepakt. Hij wisselde Sam Larsson voor Jean-Paul Boëtius en Nicolai Jørgensen voor Robin van Persie. ,,Ik zou dat nu anders hebben gedaan, maar dat zeg ik in de wetenschap dat het niet uitpakte als gehoopt", aldus de coach. Van Bronckhorst. ,,En als je een wedstrijd verliest, dan weet je dat er kritiek komt."

De coach vond vooral dat het verschil in optreden van zijn ploeg in de duels met PSV en VVV te groot was. "Onze start van de wedstrijd was niet goed", zei Van Bronckhorst. "We groeiden pas na 60 minuten in de wedstrijd. Dat zal thuis tegen FC Groningen makkelijker zijn dan uit in Venlo." (ANP)

'Kopschopper' Evra naar West Ham

7 februari 2018
Patrice Evra vindt met West Ham United dan toch een nieuwe club. De 36-jarige Franse linksback tekent tot eind van het seizoen bij The Hammers.