Heracles Almelo-trainer John Stegeman heeft voor het treffen met Willem II van komende zaterdag slechts vier fitte verdedigers tot zijn beschikking.

Op Robin Pröpper, Tim van den Berg, Dries Wuytens en Roland Baas na is iedereen geblesseerd of geschorst.

Met name de met 6-1 verloren uitwedstrijd tegen NAC Breda is hier debet aan: Jeff Hardeveld en Dario van den Buijs vielen daarin geblesseerd uit, terwijl Tim Breukers een rode kaart kreeg en dus geschorst is.

Tegenover de blessures en schorsingen staat wel de mogelijke terugkeer van verdediger Wout Droste. De verdediger was geblesseerd aan zijn hamstring, maar keert dit weekend weer terug in de wedstrijdselectie. Hij is echter nog niet fit genoeg om te starten.

Heracles trad in de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen Willem II aan met drie verdedigers. Stegeman sluit ook nu niet uit dat zijn team zaterdag met drie verdedigers zal starten. "Dat zou een optie kunnen zijn, maar we zijn ook op zoek naar vastigheden. We hebben thuis hele aardige wedstrijden gespeeld en dat hebben we altijd met vier verdedigers gedaan", sprak de trainer tegenover RTV Oost. (FOX Sports)

Het duel tussen Heracles en Willem II is komende zaterdag om 18.30 uur LIVE te zien op FOX Sports 5.