Frank feliciteert Aristote
Frank feliciteert Aristote - © FOXSports.NL

eDivisie: AZ voorlopig terug aan de leiding, Bryan Hessing 'knakt'

19 februari 2018
Het AZ van Aristote Ndunu heeft zonder moeite afgerekend met concurrent Frank van der Slot, waardoor Aristote zich wederom lijstaanvoerder mag noemen. FC Groningen en NAC hielden elkaar in evenwicht in een matig duel, waarbij de uitslag niet matcht met het evenwicht. Ook Heracles en PEC Zwolle hielden elkaar op een gelijkspel.

Arisote Ndunu heeft met AZ wederom overtuigend weten te winnen. Frank van der Slot deed het goed met Sparta tot dusver, maar moest helaas voor hem toch zijn meerdere erkennen in de veel sterkere Aristote: 4-1.

Menno Bouhuijzen heeft een voor hem zeer knappe prestatie neergezet. Normaal gesproken zijn er voor de eSporter van NAC twee zekerheden: hij weet niet te winnen én draagt zijn NAC Breda-sjaal. Met maar liefst nul schoten wist Menno tegen Nick den Hamer een puntje uit het vuur te slepen. Daarmee heeft Nick een grote kans gemist om de weg naar de top vijf te zoeken met FC Groningen. 

Bryan Hessing steekt momenteel in uitstekende vorm met zijn Heracles Almelo. Uit de laatste vier duels nam hij tien punten mee, dus ging Bryan met vertrouwen de wedstrijd tegen het PEC Zwolle van Stefan Vellinga in. Ondanks een groot overwicht wist Bryan niet te winnen van Stefan en dat zat hem niet lekker: "Als je dan op deze manier weer de goal tegen krijgt, ja het houdt een keer op hè... Ik ben ook een mens, dan knak je gewoon", zo vertelde hij commentator Koen Weijland. (FOX Sports)

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie.

Gerelateerd