Fergie
Fergie - © ANP

USA Update - Fergie door het stof na volkslied-fiasco All-Star Game

20 februari 2018
Fergie is door het stof gegaan na haar tegenvallende uitvoering van het Amerikaanse volkslied tijdens de NBA All-Star Game.

De zangeres van The Black Eyed Peas kreeg zondag onbedoeld de lachers op haar hand voorafgaande aan het basketbalfeestje. Zelfs de spelers lieten duidelijk merken dat ze op z’n zachtst gezegd niet onder de indruk waren van haar versie van The Star-Spangled Banner.

Een dag na haar optreden gaf ze in een statement aan dat ze zich realiseerde dat haar uitvoering niet de juiste toon aansloeg. “Maar ik heb echt mijn best gedaan”, aldus Fergie. 

Ducks winnen topper in Pacific Division
Anaheim Ducks heeft de kraker in de Pacific Division van de NHL in zijn voordeel beslist. De nummer drie van de divisie vertrok met een 0-2 zege bij koploper Vegas Golden Knights.

Met de derde zege op rij komen de Ducks (71) op elf punten van de Golden Knights (82). Al heeft de lijstaanvoerder nog wel twee wedstrijden minder gespeeld. Runner-up San Jose Sharks heeft een punt meer dan Anaheim.

Jakob Silfverberg en Josh Manson waren trefzeker voor de bezoekers, terwijl goalies Ryan Miller en John Gibson in totaal 33 saves maakten. Laatstgenoemde moest zich aan het begin van de derde periode laten vervangen met een blessure. (FOX Sports)

NBA Highlights zie je dagelijks in FOX Sports Vandaag op FOX Sports 1

De wedstrijd tussen Washington Capitals en Tampa Bay Lightning zie je in de nacht van dinsdag op woensdag om 01.00 uur LIVE op FOX Sports 6