Niels Krist in volle focus
Niels Krist in volle focus - © FOXSports.NL

eDivisie: Strijd der koplopers gaat verder, Excelsior tegen lastig sc Heerenveen

20 februari 2018
Vandaag dag twee in speelronde 7 van de eDivisie. Subtopper Excelsior neemt het op tegen het stugge sc Heerenveen. Vitesse wil VVV-Venlo verslaan en voorbij op de ranglijst. Ajax jaagt op koploper PSV tegen ADO Den Haag.

Levy Frederique, met Excelsior momenteel zevende, wacht een lastig duel. Levy kan bij winst een mooie sprong omhoog maken, maar moet dan wel zien af te rekenen met het moeilijk te bespelen sc Heereveen van Niels Krist. Niels was lekker op weg met twee overwinningen op rij, maar moest vorige week zijn meerdere in Ali Riza van PSV erkennen. Het is voor de eSporter van de Friezen te hopen dat zijn spel beter is dan zijn gezegden:

VVV-Venlo neemt het onder leiding van Nick Cooiman op tegen het Vitesse van Paskie Rokus. Slechts één punt is het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst. Saillant detail: Nick heeft met VVV nu al een puntje meer dan zijn broer Sandro, die tijdens het hele PlayStation-seizoen slechts 6 punten wist te verzamelen. Dat is voor hem al een zeldzame overwinning op zich. 

Nummer 3 Dani Hagebeuks Ajax ontmoet deze speelronde het ADO Den Haag van Mitchel Denkers. Dani lijkt zich de vele kritiek die hij krijgt niet aan te trekken en dendert rustig door in de koploperstrein, die momenteel nog steeds wordt  bestuurd door machinist Ali Riza. Mitchel deed het in het PlayStation-seizoen verrassend goed, bij winst op Ajax lijkt hij zijn oude vorm weer helemaal te hebben teruggevonden. (FOX Sports)

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie.