Sergio Agüero wordt door de FA niet vervolgd voor het incident met een supporter van Wigan. Dit melden diverse Engelse media.

Na het laatste fluitsignaal van het gewonnen FA Cup-duel met Manchester City, kwamen Wigan-fans het veld op en ontstond er een woordenwisseling tussen een supporter en de spits van City.

De supporter zou Agüero bespuugd hebben, waarna de spits een klap uitdeelde. De Engelse voetbalbond, de FA, stelt Agüero echter niet in staat van beschuldiging.

City en Wigan zijn wel beide door de FA aangeklaagd voor het niet onder controle houden van hun spelers. Aanleiding hiervoor was de overtreding van Fabian Delph.

Hij moest met een directe rode kaart vertrekken na een harde tackle. Doordat scheidsrechter Anthony Taylor eerst een gele kaart leek te geven en daarna rood trok, ontstond er ophef bij zowel Wigan als City.

Wigan Athletic won maandagavond met 1-0 van de ploeg uit Manchester. Will Grigg schoot in de 79ste minuut raak voor de ploeg uit Wigan en plaatste zich hiermee voor de kwartfinales van de FA Cup. Hierin treft de ploeg van trainer Paul Cook Southampton. (FOX Sports)