De topper: Feyenoord - PSV
De topper: Feyenoord - PSV - © FOXSports.NL

eDivisie: De topper Feyenoord - PSV, Willem II tegen Roda op zoek naar eerste punten

21 februari 2018
Een absolute kraker op de derde dag van speelronde 7; Feyenoord neemt het op tegen koploper PSV. Willem II is nog altijd zonder punten en hoopt daar tegen Roda JC eindelijk verandering in te brengen. FC Utrecht en FC Twente kennen beide een zeer stroeve start; winst zou voor beide ploegen een unicum zijn.

​De kraker
Wat een heerlijk begin van dag drie in de eDivisie. Jaey Daalhuisen neemt het met Feyenoord op tegen koploper Ali Riza Aygün van PSV. Om überhaupt nog kans te kunnen maken op de titel lijkt het voor Jaey van cruciaal belang om woensdag te winnen van Ali Riza. Het verschil wordt bij winst van Feyenoord namelijk teruggebracht tot twee punten. Jaey zal van goede huizen moeten komen, want Ali Riza heeft tot nog toe al zijn wedstrijden gewonnen; waar kennen we dat van? 

De flow van Daniël
Daniël Kuipers zit momenteel in een fantastische flow met Willem II. Al drie (!) wedstrijden op rij heeft Daniël de wedstrijd zonder rode kaarten uit weten te spelen. Goed, met nul punten en een doelsaldo van -22 is er altijd ruimte voor verbetering, maar Roda JC kan zich onder aanvoering van Tom Heijnen gaan opmaken voor een volledig potje elf tegen elf.  

Zeldzame winst
Danny Hazebroek van FC Utrecht beleeft een moeilijke seizoensstart. Hoewel de eerste wedstrijd tegen NAC, niet geheel verrassend, met 0-5 werd gewonnen, is Danny sindsdien al vijf duels zonder overwinning. Ook zijn tegenstander, Emre Benli van FC Twente, heeft een slechte reeks te pakken met nog geen enkele overwinning op zak. Het belooft dus een interessant duel te worden, waarin een overwinning voor beiden een unieke prestatie zou zijn. (FOX Sports

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie.