Zondag (25 februari) staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma in de Eredivisie. De wedstrijd is uiteraard op verschillende manieren te bekijken op FOX Sports Eredivisie.

Televisie: FOX Sports Eredivisie 1 én 5
De wedstrijd is om 14.30 uur live te zien op FOX Sports Eredivisie 1. Vanwege het andere belangrijke Eredivisieduel om 12.30 uur (Ajax – ADO Den Haag) is er op kanaal 5 vanaf 13.45 uur een uitgebreide voorbeschouwing te zien op Feyenoord – PSV. Jan Joost van Gangelen blikt in De Kuip vooruit met onder anderen Erik Meijer en John de Wolf.

Het duel is tevens te volgen via de 'player cam'. De player cam wordt als extra service op FOX Sports 5 uitgezonden in de vorm van een splitscreen, in combinatie met de reguliere wedstrijdbeelden. 

Online: log op tijd in
Uiteraard is de wedstrijd ook online te volgen via onze website, de FOX Sports app of via de app van jouw tv-provider (bijvoorbeeld Ziggo GO of KPN iTV). Zorg dat je de drukte voor bent en ruim op tijd bent ingelogd met je persoonlijke GO-account. Dit helpt eventuele last minute problemen bij het inloggen te voorkomen.

Dagpas
Heb je geen abonnement en wil je de wedstrijd toch live beleven? ​Bestel Feyenoord - PSV dan los met een dagpas via je tv-aanbieder.

In de kroeg
Uiteraard is het ook gezellig om samen de wedstrijd te beleven in de kroeg. Check hier welke kroeg bij jou in de buurt beschikt over een FOX Sports licentie.

Wedstrijd gemist? 
Ben je niet in staat om de wedstrijd live te kijken? Zondagavond kun je de wedstrijd in zijn geheel terugkijken op de website van FOX Sports. De samenvatting is na afloop van de wedstrijd zo spoedig mogelijk te bekijken op foxsports.nl .

Veel plezier!