Oranjeleeuwinnen
Oranjeleeuwinnen - © Pro Shots

Oranjeleeuwinnen LIVE op FOX Sports tijdens Algarve Cup

22 februari 2018
Alle wedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal tijdens de komende Algarve Cup in Portugal worden LIVE uitgezonden op FOX Sports.
Na het openingsduel tegen Japan neemt Nederland het tijdens het prestigieuze oefentoernooi op tegen oude bekende Denemarken. Vorig jaar werden de Denen in de EK-finale verslagen door de Oranjeleeuwinnen. De derde tegenstander in de poulefase is IJsland. Daarna volgt nog een knockout-wedstrijd.
 
Sportploeg van het jaar
Het Nederlandse team reist met een sterke selectie af naar Portugal voor de Algarve Cup. Vaste krachten als Sherida Spitse, Jackie Groenen en Lieke Martens behoren tot de groep van 23 spelers die door bondscoach Sarina Wiegman zijn geselecteerd.

De Oranjeleeuwinnen hopen op de Algarve Cup het succesjaar 2017 een goed vervolg te geven. Na het winnen van het Europees Kampioenschap in eigen land werd het team tijdens het jaarlijkse sportgala verkozen tot 'Sportploeg van het jaar'. Lieke Martens werd door de UEFA uitgeroepen tot 'Europees voetbalster van het jaar'.

Alle wedstrijden van Oranje worden live uitgezonden. Ook brengt FOX Sports uitgebreide samenvattingen van de duels. Het actuele uitzendschema is te bekijken in de digitale tv-gids op foxsports.nl.

De Algarve Cup live op FOX Sports:
Woensdag 28/02
16.40 uur op FOX Sports 1: Japan - Nederland
 
Vrijdag 02/03
19.30 uur op FOX Sports 5: Denemarken - Nederland
 
Maandag 05/03
16.40 uur op FOX Sports 1: IJsland – Nederland
 
Woensdag 07/03
Knockout-wedstrijd Nederland. Tegenstander en tijdstip nog niet bekend.
 
 

'Ajax wilde Nagelsmann als trainer'

22 februari 2018
Ajax heeft in de afgelopen anderhalf jaar interesse getoond in Hoffenheim-trainer Julian Nagelsmann. De Duitse club zou een vertrek hebben tegengehouden....