Shorttracksters pakken brons
Shorttracksters pakken brons - © ANP

Viral Friday - het mooiste van het internet

23 februari 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten deze week het internet op zijn kop?

1. De winterse temperaturen in Rusland lijken Scott Brown niet te deren. De routinier van Celtic maakt de stadswandeling, voorafgaand aan het Europa League-duel met Zenit Sint Petersburg, gewoon met korte mouwen. Veel heeft het echter niet geholpen: de Schotten gingen in Rusland met 3-0 onderuit. 

2. Michy Batshuayi heeft korte metten gemaakt met racisme. De kersverse aanwinst van Borussia Dortmund werd in de Europa League-wedstrijd uit bij Atalanta Bergamo door de Italiaanse supporters met apengeluiden bestookt.

Via Twitter haalt hij zijn gram. "2018 en nog steeds racistische apengeluiden op de tribunes? Ik wens jullie veel plezier met de Europa League kijken op tv, terwijl wij door zijn."

3. Terwijl de Nederlandse schaatsers teleurstelden bij de ploegenachtervolging, lieten de shorttrackers zich deze week juist van hun beste kant zien. De dames leken dood en begraven op de relay, maar kwamen met een wereldrecord in de B-finale én twee diskwalificaties in de A-finale tóch op een derde plaats terecht. De gouden medaille voor Suzanne Schulting op de 1000 meter maakte het olympische feestje compleet.


4. Het was een tijdje stil rondom Mario Balotelli, maar nu heeft de Italiaan toch weer eens van zich doen spreken. Balotelli stak in een video op Twitter openlijk de draak met de Russische president Vladimir Poetin. "Poetin, waar ben je? Poetin? Poetin?", zei de aanvaller van OGC Nice terwijl hij op het Rode Plein in Moskou liep.

5. Conor McGregor komt terug. Dat laat de populaire Ierse MMA-vechter weten via Instagram. Na de spraakmakende bokswedstrijd afgelopen augustus tegen Floyd Mayweather trok McGregor zich even terug. Met deze foto, genomen tijdens zijn vakantie in Amsterdam, wil hij benadrukken dat hij sowieso zijn titel gaat verdedigen. 

 

Gerelateerd