James Harden
James Harden - © ANP

USA Update - Rockets zetten zegereeks voort, Bruins halen Nash

26 februari 2018
Houston Rockets en blikvanger James Harden zijn momenteel onstuitbaar.

De koploper van de Western Conference versloeg zondagnacht Denver Nuggets met 114-119. Het was alweer de twaalfde zege op rij voor de formatie uit Texas.

Harden was weer eens de grote man bij de Rockets. De guard kroonde zich tot topscorer met 41 punten. Chris Paul voegde 23 punten toe aan het totaal.

San Antonio Spurs deelde ondertussen het in vorm zijnde Cleveland Cavaliers een tik uit. De nummer drie van het westen was met 94-110 te sterk voor de Cavaliers, de nummer drie van de Eastern Conference.

LaMarcus Aldridge en Danny Green namen de Spurs met respectievelijk 27 en 22 punten bij de hand. De 33 punten van Cleveland-ster LeBron James waren niet genoeg om het eindresultaat te veranderen. 

Boston Bruins versterkt zich met Rick Nash 
In de NHL was het grote nieuws de overstap van Rick Nash van New York Rangers naar Boston Bruins.

De 33-jarige Canadees werd een dag voor de Transfer Deadline Day geruild met Ryan Spooner, Matt Beleskey en Ryan Lindgren. De Rangers namen bovendien een eerste ronde pick over van de Bruins in de draft van 2018.

Nash speelde vanaf 2012 in New York. Eerder kwam hij tien jaar uit voor Columbus Blue Jackets.

De Rangers zijn bezig aan een tegenvallend seizoen en bezetten met zestig punten de laatste plaats in de Metropolitan Division.  De Bruins, de nummer drie van de Atlantische divisie, doen nog volop mee met 82 punten. (FOX Sports)