PEC Zwolle - VVV-Venlo
PEC Zwolle - VVV-Venlo - © FOXSports.NL

eDivisie: Alle hens aan dek bij PEC Zwolle

27 februari 2018
De eDivisie kent sinds maandagmiddag een nieuwe koploper: PSV profiteerde optimaal van het puntenverlies van AZ'er Aristote Ndunu. Dinsdag gaat de competitie verder met drie duels, met clubs uit zowel de kop als de staart van de ranglijst.

NAC Breda - Feyenoord
Feyenoorder Jaey Daalhuisen mag door de zege op PSV van vorige week weer dromen van het kampioenschap. De Rotterdammers leken ten opzichte van de andere topploegen achterop te raken, maar doen door de overwinning van vorige week weer volop mee. Om bovenin mee te blijven draaien zal er dinsdagmiddag moeten worden afgerekend met het NAC Breda van Menno Bouhuijzen.

Roda JC - Heracles Almelo
Deze wedstrijd kan gemakkelijk bestempeld worden als 'het duel der heethoofden' in de eDivisie. Zowel Tom Heijnen van Roda JC als Bryan Hessing van Heracles Almelo staat erom bekend nog weleens uit zijn slof te schieten. Laatstgenoemde overkwam dit tijdens de vorige speelronde nog en dat leverde interessante beelden op. 

PEC Zwolle - VVV-Venlo
De knappe 3-1 overwinning van Willem II op Heerenveen van maandagmiddag betekende dat PEC Zwolle nu op een gedeelde laatste plaats staat met de Tilburgers. Voor Zwollenaar Stefan Vellinga, die wel een beter doelsaldo heeft, is het in de wedstrijd tegen het VVV-Venlo van Nick Cooiman dus alle hens aan dek. Een ruime nederlaag kan zomaar betekenen dat Willem II de rode lantaarn kan doorgeven aan Zwolle.

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie. 

(FOX Sports)