Feyenoord - Willem II
Feyenoord - Willem II - © Pro Shots

Woensdag LIVE: KNVB Beker, FA Cup en Algarve Cup

28 februari 2018
Een heerlijke en overvolle voetbaldag op FOX Sports! De halve finales uit de TOTO KNVB Beker staan op de rol, Tottenham Hotspur treft Rochdale in de FA Cup, terwijl de Oranjevrouwen in actie komen op de Algarve Cup.

In het nationale bekertoernooi strijden AZ en FC Twente vanavond vanaf 18.30 uur om een plek in de finale. Feyenoord en Willem II staan om 20.45 uur tegenover elkaar in de andere halve eindstrijd.

Voor Feyenoord, de bekerwinnaar van 2016, lijkt de beker de enige manier om het seizoen enigszins te redden. De regerend kampioen bivakkeert op de vijfde plaats in de competitie met een achterstand van maar liefst 23 punten op koploper PSV, terwijl het Europese avontuur eveneens al voorbij is.

Voor Willem II zou het bereiken van de finale een enorme opsteker zijn. De Tilburgers wonnen afgelopen weekend tegen Roda JC pas hun tweede competitiewedstrijd sinds begin december.

FA Cup
Tottenham en Rochdale moeten woensdag in de vijfde ronde van de FA Cup op herhaling na het 2-2 gelijkspel van tien dagen geleden.

De Spurs leken twee weken geleden op weg naar de zege na een late treffer van Harry Kane, maar invaller Steve Davies hielp het dappere Rochdale in de blessuretijd aan een replay.

Algarve Cup
De Oranjevrouwen trappen woensdagmiddag de Algarve Cup 2018 af. De regerend Europees kampioen speelt in het Portugese Parchal Japan.

De mondiale nummer zeven treft vrijdag Denemarken, de verliezend finalist van het EK, waarna op 5 maart een duel met IJsland volgt. (FOX Sports)

Woensdag LIVE op FOX Sports:

FOX Sports 1:

18.30 uur: AZ - FC Twente

20.45 uur: Feyenoord – Willem II

FOX Sports 2:

20.45 uur: Tottenham Hotspur - Rochdale

FOX Sports 3:

16.30 uur: Japan - Nederland