Robin van Persie
Robin van Persie - © Pro Shots

Viral Friday - het mooiste van het internet

2 maart 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten deze week het internet op zijn kop?

1. Het was misschien wel het opvallendste moment op de Europese voetbalvelden dit seizoen, de rol van MSV Duisburg-keeper Mark Flekken. De Nederlandse doelman was niet helemaal bij de les, dronk rustig uit z’n bidon waardoor de spits van FC Ingolstadt zo maar kon scoren.

Maar de Limburger bleek wel gevoel voor humor te hebben. Deze week postte zijn club een foto waarop te zien is dat de bidon wordt geveild. De opbrengst gaat naar het goede doel.

 

2. In Monaco werden deze week de Laureus Awards uitgereikt. De jury riep Roger Federer en Serena Williams en uit tot beste sporters van 2017.

Uiteraard was Ruud Gullit ook van de partij, en die zag de mogelijkheid om een paar leuke foto's te maken. Al is het bij onderstaande de vraag naar welke camera de vrienden van Ruud kijken, niet naar de zijne lijkt het...

3. De eDivisie-wedstrijd tussen Roda JC's Tom Heijnen en Bryan Hessing van Heracles Almelo werd bestempeld als 'het duel der heethoofden'. Tom, die met 2-1 verloor, liet na afloop goed zien waaraan deze mannen deze titel verdienen...

4. In deze Viral Friday kan de halve finale van de TOTO KNVB Beker natuurlijk niet ontbreken. Naast het feit dat AZ en Feyenoord zich kwalificeerden voor de eindstrijd was er ook nadrukkelijke belangstelling voor de kou. Doelpuntenmaker Robin van Persie zorgde gelukkig goed voor zijn fans. 

5. Aan de andere kant van de Noordzee werd donderdagavond ook bekervoetbal gespeeld. Tottenham Hotspur won in eigen huis met 6-1 van Rochdale, maar na afloop ging het vooral over dit moment...

(FOX Sports)