Stefan Struve
Stefan Struve - © FOXSports.NL

Struve klaar voor Arlovski: "Superscherp zijn"

2 maart 2018
Aankomend weekend is het eindelijk zover. Dan staat Stefan Struve tijdens UFC 222 in Las Vegas voor het eerst sinds maanden weer in de octagon.

De Nederlander neemt het op tegen de ervaren Andrei Arlovski.  Struve, die zich in de Verenigde Staten voorbereidt, liet eerder deze week aan FOX Sports weten op welke manier hij toeleeft naar de confrontatie in de T-Mobile Arena. 

"Hem onderschatten zou het domste zijn wat ik kan doen", aldus de 30-jarige Struve. "Ik heb er heel veel zin in en moet gewoon superscherp zijn om te winnen."

De 39-jarige Arlovski, in het verleden kampioen in de categorie zwaargewicht, won slechts één van zijn laatste zes gevechten. Volgens coach Bob Schrijber, die Struve al vanaf zijn veertiende begeleidt, is de Wit-Rus een beetje een mooiweervechter. 

Schrijber traint niet meer zo vaak met Struve, maar zal de Beverwijker in Las Vegas zeker bijstaan als hij de kooi betreedt voor zijn gevecht met Arlovski. "We gaan het samen doen." (FOX Sports)

UFC 222 Las Vegas, in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 maart vanaf 04.00 uur LIVE op FOX Sports 2

Struve onderuit tegen Arlovski

4 maart 2018
Struve onderuit tegen Arlovski
Stefan Struve heeft zijn tweede gevecht op rij verloren. De Nederlander werd op UFC 222 in Las Vegas geklopt door Andrei Arlovski.