ATP Acapulco: Del Potro vs. Zverev

Del Potro en Tsurenko naar finale Acapulco

3 maart 2018
Juan Martín Del Potro heeft de finale bereikt van het tennistoernooi in Acapulco. De Argentijn rekende in de halve eindstrijd af met de als tweede geplaatste Duitser Alexander Zverev: 6-4, 6-2.

Del Potro blijft een sterke indruk maken in de Mexicaanse kustplaats. Hij schakelde in de kwartfinale de als derde geplaatste Oostenrijker Dominic Thiem uit.

De als zesde geplaatste Argentijn stuit in de finale op Kevin Anderson. De Zuid-Afrikaan, als vijfde geplaatst, klopte de Amerikaan Jared Donaldson in de halve finale: 6-3 4-6 6-3.

Tsurenko
Lesia Tsurenko kan haar titel verdedigen in de finale van het WTA-toernooi van Acapulco. De speelster uit Oekraïne bereikte de eindstrijd door een zege op Daria Gavrilova uit Australië: 6-2, 6-4.

Tsurenko stond in de tweede set met 5-0 voor en verspeelde eerste nog zes wedstrijdpunten voordat ze haar halve finale wist te beslissen. Stefanie Vögele is haar tegenstandster in de eindstrijd. De Zwitserse was in haar halve finale te sterk voor de Zweedse Rebecca Peterson 6-4, 7-6. (ANP)