Roger Federer
Roger Federer - © ANP

Woensdag LIVE: Oranje in finale Algarve Cup en start Indian Wells

7 maart 2018
Een heerlijke sportdag op FOX Sports met onder meer de finale van de Algarve Cup tussen het Nederlands elftal en Zweden én de eerste dag van het masterstoernooi van Indian Wells.

Algarve Cup
De Oranjevrouwen staan voor de eerste keer in de historie in de eindstrijd van de Algarve Cup. De regerend Europees kampioen treft in de finale Zweden, de nummer tien van de wereld. Je ziet de ontknoping vanaf 19.30 uur LIVE op FOX Sports 1.

De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman maakte indruk in Portugal met een 6-2 zege op Japan en een 3-2 overwinning op Denemarken, waarna een doelpuntloos gelijkspel tegen IJsland voldoende was om een ticket voor de finale te boeken.

Indian Wells
Tennisliefhebbers komen woensdag eveneens volop aan hun trekken met de eerste dag van het toptoernooi van Indian Wells. Het evenement is onderdeel van de ATP én de WTA Tour.

Kiki Bertens is de enige Nederlandse deelnemer aan het toernooi in California, nadat Richèl Hogenkamp in de laatste kwalificatieronde strandde.

Twee van de grootste blikvangers op Indian Wells zijn Serena Williams en Roger Federer. De eerste maakt haar langverwachte rentree op de WTA Tour na ruim een jaar afwezigheid vanwege haar zwangerschap.

Federer is de titelverdediger in de Indian Wells Tennis Garden. De Zwitser heroverde bovendien onlangs in Rotterdam de nummer een-positie op de wereldranglijst.

De eerste dag van Indian Wells zie je vanaf 20.00 uur LIVE op FOX Sports 4. Daarnaast kun je dagelijks genieten van alle hoogtepunten in de highlightshows op FOX Sports 1 en FOX Sports 4. (FOX Sports)

Woensdag LIVE op FOX Sports:

FOX Sports 1:

19.30 uur: De finale van de Algarve Cup tussen Nederland en Zweden

FOX Sports 4:

20.00 uur: Dag 1 van het ATP- en WTA-toernooi van Indian Wells

FOX Sports 6:

01.00 uur: CBB Big East Georgetown - St. John’s

03.30 uur: CBB Big East Marquette – DePaul