Voel jij de KampioensKoorts al?

De laatste dag KampioensKoorts, stem nog snel!

6 april 2018
Is de kampioenswedstrijd van jouw team straks LIVE te zien op FOX Sports? Je hebt nog tot vrijdag 6 april om te stemmen!

Stemmen kan via www.kampioenskoorts.nl.

Op 14 april wordt het winnende team bekendgemaakt. Dan wordt ook bekend wanneer de uitzending van de kampioenswedstrijd te zien is.

Het winnende team komt in het middelpunt van de belangstelling te staan: niet alleen wordt de hele kampioenswedstrijd live uitgezonden, ook wordt deze voorzien van professioneel wedstrijdcommentaar en van een voorbeschouwing en analyse door een van de vaste FOX Sports-verslaggevers.

Vorig seizoen was de KampioensKoorts-campagne een groot succes, met de uiteindelijke kampioenswedstrijd van Be Quick 2 als hoogtepunt.

Ieder seniorenteam dat nog in de race is voor het kampioenschap kan zich opgeven via www.kampioenskoorts.nl

Kandidaten staan vervolgens niet alleen voor de opgave om in de titelrace te blijven, maar ook om zoveel mogelijk stemmen en support te verzamelen.

Uit de tien finalisten met de meeste stemmen wordt uiteindelijk het meest opvallende en creatieve team uitgeroepen tot winnaar van KampioensKoorts.

Keuken Kampioen
KeukenKampioen en FOX Sports willen met KampioensKoorts het amateurvoetbal in het zonnetje zetten.

Vorig jaar gebeurde dat naast KampioensKoorts ook door het organiseren van een voetbalclinic, gegeven door niemand minder dan Diego Maradona. IJsselmeervogels 4 was toen de gelukkige winnaar. (FOX Sports)

Van de Looi feliciteert Robbemond

10 maart 2018
Van de Looi feliciteert Robbemond
Reinier Robbemond zag meteen een berichtje van Erwin van de Looi, toen hij op zijn telefoon keek na de spectaculaire zege van Willem II op PSV...

Gerelateerd