Tiger Woods
Tiger Woods - © ANP

USA Update - Herstelde Tiger Woods grijpt net naast eindzege

12 maart 2018
Tiger Woods lijkt minder dan een maand voor de Masters helemaal terug. De 42-jarige golficoon greep zondag tijdens de Valspar Championship net naast de eindzege.

Woods had slechts een slag meer nodig dan de Engelse winnaar Paul Casey, die met een slotronde van -6  uitkwam op 274 slagen.

 

Voor Woods was het evenement in Florida het vierde toernooi dit jaar, nadat hij een groot gedeelte van 2017 aan de kant stond na diverse rugoperaties. De laatste keer dat hij een toernooi wist te winnen dateert van vijf jaar geleden.

Woods moet zodoende nog even wachten op de tachtigste zege uit zijn carrière. De veertienvoudig  Major-winnaar zal hopen dat hij de mijlpaal volgende maand op Augusta National Golf Club kan bereiken. Hij was al vier keer de beste op de Masters, het eerste Major van het jaar. 

Lakers verrassen James en Cavaliers
In de NBA verraste Los Angeles Lakers met een knappe zege op Cleveland Cavaliers. De nummer elf van de Western Conference was in eigen huis met 127-113 te sterk voor de topploeg van LeBron James.

De overwinning was extra saillant aangezien de Lakers worden gezien als mogelijke nieuwe club van James. De gevallen grootmacht zou zijn zinnen hebben gezet op de superster van de Cavs, als hij deze zomer de status van een free agent krijgt.

James moest zondagnacht genoegen nemen met een plaatsje in de schaduw van Julius Randle. De 23-jarige center van de Lakers werd topscorer met 36 punten én volgde in de voetsporen van clublegende Kobe Bryant. (FOX Sports)