LeBron James
LeBron James - © ANP

USA Update - Record voor 'goede wijn' LeBron, honderd voor Westbrook

14 maart 2018
Waar de meeste spelers in de dertig voorzichtig beginnen na te denken over hun pensioen, lijkt LeBron James alleen maar beter te worden naarmate de jaren vorderen.

De superster van Cleveland Cavaliers tekende dinsdagnacht tijdens de 107-129 zege op Phoenix Suns voor zijn veertiende triple-double van het seizoen, een persoonlijk record. Met zijn score van 28 punten, dertien rebounds en elf assists speelde hij de dertien van vorig jaar uit de boeken.

 

 “Je kunt wel zeggen dat ik als een goede wijn ben, ik word alleen maar beter naarmate ik ouder word”, aldus de 33-jarige James, die ontkende dat de opmerkelijke prestaties te maken hadden met de ontwikkeling van het basketbal. “Meer balbezit de reden? My ass. Ik word beter.”

Honderd voor Westbrook
Hoewel de scores van James indrukwekkend zijn, doet Russell Westbrook het nog ietsje beter. Een dag nadat hij op 99 triple-doubles in zijn carrière kwam, maakte hij meteen de honderd vol

De 29-jarige point guard van Oklahoma City Thunder was tijdens de 107-119 overwinning bij Atlanta Hawks goed voor 32 punten, 12 rebounds en 12 assists. Het was zijn 21ste triple-double van het seizoen.

Met zijn honderdste schaarde hij zich in een illuster clubje van drie spelers die de mijlpaal hebben bereikt. Oscar Robertson (181), Magic Johnson (138) en Jason Kidd (107) gingen hem voor. (FOX Sports)

Gerelateerd