Frenkie de Jong en Tom Beugelsdijk
Frenkie de Jong en Tom Beugelsdijk - © Pro Shots

Frenkie de Jong en Tom Beugelsdijk dit weekend te gast bij FOX Sports

16 maart 2018
Ajax-talent Frenkie de Jong is aanstaande zondag te gast in ‘De Tafel van Kees’. Naast De Jong schuiven ook Henk Fraser, Maurice Steijn en Hicham Faik aan bij presentator Kees Jansma en vaste tafelgast Hans Kraaij Jr..

Frenkie de Jong maakt een stormachtige ontwikkeling door bij Ajax en ontpopt zich dit seizoen tot een veelzijdige steunpilaar in het elftal van de Amsterdammers. In december verlengde De Jong zijn contract met Ajax tot media 2022. 

Naast De Jong nemen ook voetbaltrainers Henk Fraser (Vitesse) en Maurice Steijn (VVV-Venlo) plaats aan ‘De Tafel van Kees’. Ongetwijfeld komt de draaiende trainerscarrousel ter sprake. Fraser kondigde eerder al aan na dit seizoen te stoppen bij Vitesse. Maurice Steijn heeft een aflopend contract bij het boven verwachting presterende VVV-Venlo en staat naar verluid in de belangstelling van onder andere Willem II. Excelsior-middenvelder Hicham Faik maakt de tafel zondagochtend compleet.

Tom Beugelsdijk in ‘De Eretribune’

Zaterdagavond is Tom Beugelsdijk te gast in ‘De Eretribune’, de live voetbalshow die wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks. Hugo Borst, Kenneth Perez en Kees Kwakman zijn de analisten in ‘De Eretribune’.

Zaterdagavond staat onder andere de wedstrijd FC Twente - Willem II centraal. Het duel is met name voor de Tukkers cruciaal in de strijd tegen degradatie. Koploper PSV zal zich na de 5-0 nederlaag tegen Willem II vorige week willen herpakken in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. (FOX Sports)