Bondscoach Didier Deschamps van Frankrijk zal deze week naar eigen zeggen wat extra aandacht besteden aan zijn geplaagde middenvelder Paul Pogba.

De 25-jarige spelbepaler beleeft een moeizaam seizoen bij Manchester United, de club waar hij in 2016 voor een bedrag van circa 105 miljoen euro terugkeerde na een avontuur bij Juventus.

Niet gelukkig
Coach José Mourinho liet hem in de laatste twee duels zelfs buiten zijn basisteam. “Paul zal momenteel niet gelukkig zijn bij zijn club”, liet Deschamps weten. Hij is met de Franse selectie, inclusief Pogba, in voorbereiding op de komende twee oefeninterlands tegen Colombia (vrijdag) en WK-gastland Rusland (volgende week maandag).

“Ik weet niet waarom en hoe hij in deze situatie is beland, maar daar zal ik met hem over gaan praten”, vervolgde Deschamps. “Zoiets kan een speler een keer overkomen in zijn loopbaan. Nu is Paul aan de beurt. Hij zal het niet leuk vinden wat hij nu doormaakt.”

FA Cup
Afgelopen weekend drong United ten koste van Brighton & Hove Albion (2-0) door tot de halve finales van de FA Cup. Bankzitter Pogba had echter geen aandeel in de zege. (FOX Sports/ANP)