Crandon Park op Key Biscayne
Crandon Park op Key Biscayne - © ANP

Dinsdag LIVE: Start masterstoernooi Miami

20 maart 2018
Amper bekomen van het sensationele tennistoernooi van Indian Wells staat het volgende topevenement alweer op de rol. Vanaf dinsdagavond zie je LIVE het masterstoernooi van Miami op FOX Sports.

Topseed Roger Federer, de nummer een van de wereld, verdedigt in Key Biscayne zijn titel. De Zwitser versloeg vorig jaar Rafael Nadal in de eindstrijd, waarmee hij zich voor de derde keer verzekerde van de Sunshine Double Indian Wells-Miami.

Zesvoudig kampioen Novak Djokovic maakt eveneens zijn opwachting in Florida, net als Juan Martín del Potro. De Argentijn maakte afgelopen zondag een einde aan de ongekende zegereeks van zeventien overwinningen van Federer in de zinderende finale van Indian Wells.

Bij de vrouwen is de gehele mondiale top tien aanwezig in Miami. Zij hebben, net als de als 29 geplaatste Kiki Bertens, een bye in de eerste ronde.

Het is de laatste keer dat het toernooi Crandon Park op Key Biscayne aandoet. Het evenement wordt sinds 1987 gespeeld op het tennispark, waar Richard Krajicek in 1999 zegevierde. Volgend jaar zal het Hard Rock Stadium in Miami Gardens gastheer spelen van de Miami Open. (FOX Sports)

FOX Sports 1

19:30     FOX Sports Vandaag

23:00     FOX Sports Vandaag

FOX Sports 4

17:00 WTA Miami: Dag 1:

17:00 | Kanepi - Mchale

Vervolgens | Haddad Maia - Watson

Vervolgens | Anisimova – Wang

Vervolgens | Pera – Arruabarrena

De wedstrijden en uitzendtijden van Indian Wells kunnen wijzigen aan de hand van het verloop van de dag. 

FOX Sports 6

21:00     MLB Spring Training: Angels vs Diamondbacks