Feyenoord – ADO Den Haag in januari
Feyenoord – ADO Den Haag in januari - © Pro Shots

Woensdag LIVE: Benefietduel Feyenoord - ADO en Oranje in eerste e-interland ooit

21 maart 2018
Een bijzondere dag op FOX Sports. Je ziet woensdag onder meer LIVE de benefietwedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag én de allereerste officiële e-interland ooit.

Daarnaast komen ook de tennisliefhebbers aan hun trekken met Dag 2 van het masterstoernooi van Miami, waar onder meer Robin Haase en Serena Williams in actie komen.

Benefietwedstrijd
De benefietwedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag staat in het teken van #SupportCasper. De opbrengsten van het duel gaan naar kankeronderzoek.

De uitzending begint om 17.45 uur op FOX Sports 1, waarna de aftrap om 18.00 uur is.

Wereldprimeur
FOX Sports heeft woensdag ook een wereldprimeur door de eerste officiële e-interland ooit uit te zenden. Nederland treft in de historische wedstrijd Engeland.

Ali Riza Aygün, eSporter van PSV en winterkampioen van de eDivisie, neemt het namens Nederland op tegen Shaun Springette uit Engeland.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de eDivisie, zal gespeeld worden met de ‘echte’ selecties - zoals ze vorige week zijn samengesteld door de bondscoaches Ronald Koeman en Gareth Southgate. De wedstrijd wordt gespeeld op de PlayStation 4 en is woensdag om 20.30 uur te zien op FOX Sports 1.

Miami
Je zit ook goed voor het tennis van het toptoernooi van Miami. Het masterstoernooi op Crandon Park in Florida is toe aan de tweede dag.

Woensdag komen onder meer Robin Haase en Serena Williams de baan op in Key Biscayne. De Nederlandse nummer 44 van de wereld speelt tegen Yuichi Sugita, die een plaats hoger staat.

Voor wildcard Williams, de voormalige mondiale nummer één, staat er meteen een lastige kluif op het programma. De 23-voudig Grand Slam-winnares treft Naomi Osaka, die afgelopen zondag het toernooi van Indian Wells op haar naam schreef. (FOX Sports)

FOX Sports 1

17:45     FOX Sports Extra

18:00     Feyenoord - ADO Den Haag

19:50     FOX Sports Extra

20:30     e-Interland: Nederland - Engeland

23:00     FOX Sports Vandaag

FOX Sports 4

16:00     ATP + WTA Miami: Dag 2

16.00 uur                       | Haase – Sugita

Vervolgens                     | Mattek-Sands – Cornet

Niet voor 20.00 uur        | Bellis – Azarenka

Vervolgens                     | S. Williams – Osaka

Niet voor 0.30 uur          | Donaldson – Baghdatis

Niet voor 02.00 uur        | Puig – Stosur

De wedstrijden en uitzendtijden van Indian Wells kunnen wijzigen aan de hand van het verloop van de dag. 


FOX Sports 6

18:00     MLB Spring Training: Rays vs Red Sox

00:00     NHL: Penguins vs Canadiens