Justin Turner
Justin Turner - © ANP

USA Update - Turner krijgt kusje op 'boo-boo', Rockets winnen

21 maart 2018
Slecht nieuws voor Los Angeles Dodgers. Derde honkman Justin Turner brak maandag zijn pols en is ruim een maand uitgeschakeld. Met het nieuwe seizoen voor de deur is de timing uitermate slecht.

Het nieuws viel zwaar bij de familie Riddle. Vooral het tweejarige zoontje kon er moeilijk mee leven en wilde graag een kusje geven op de boo-boo.

Het schattige filmpje bereikte ook Turner. De derde honkman heeft - in ruil voor de medische zorg van de kleine - kaartjes beloofd voor als hij zijn rentree maakt:

 

De goede vibe van de jonge Dodgers-fan heeft zijn vruchten afgeworpen. De breuk in de pols is 'gunstig' en er is geen operatie nodig. De verwachting is dat hij eind april zijn rentree kan maken.

Houston stopt Portland
Na dertien overwinningen op rij heeft Portland Trail Blazers weer eens verloren. Verantwoordelijk daarvoor was Houston Rockets, de best presterende ploeg in de NBA. Met James Harden als topschutter kwamen de bezoekers uit op 115-111. Harden was goed voor 42 punten.

Chris Paul voegde daar 22 punten aan toe, met onder meer twee benutte vrije worpen met minder dan twee tellen op de klok. Het was alweer de zesde zege op rij en de 23ste in 24 duels buiten Houston. Het was even wennen voor de fans van Portland, dat achttien van de laatste negentien thuisduels had gewonnen.

Boston Celtics won met 100-99 van Oklahoma City Thunder, dat zes wedstrijden ongeslagen was. In de spannende slotfase besliste Marcus Morris de partij met een driepunter met 1,2 seconde te gaan. Russell Westbrooks poging van afstand in de zoemer miste de basket. (FOX Sports/ANP)

Het Spring Training-duel: Tampa Bay Rays - Boston Red Sox is vanaf 18.00 uur LIVE te zien op FOX Sports 6

Gerelateerd