Dani neemt het op tegen Tom van Roda
Dani neemt het op tegen Tom van Roda - © FOXSports.NL

eDivisie: Dani kan afstand nemen van Ali Riza

21 maart 2018
Vandaag de derde en laatste speeldag van speelronde 11 in de eDivisie. Verstevigt Ajax de koppositie na een confrontatie met Roda JC?

Roda JC - Ajax
Ajax verdedigt de koppositie tegen een van de meest controversiële eDivisionisten van dit moment: Roda JC. Mocht Ajax winnen, dan vergroot het het gat met PSV tot vier punten.

Houdt Tom Heijnen het hoofd koel tegen Dani Hagebeuk? In de kraker voor de winterstop ging Roda met de winst aan de haal: 2-4.

"Ik hou er niet van om het spel de schuld te geven en dat hoor je mij ook zelden doen op camera of in een livestream. Er vallen alleen zoveel goals uit de aftrap, je kan het gewoon niet verdedigen", luidde de reactie van Hagebeuk toen.

ADO Den Haag - Vitesse
ADO voert momenteel het rechterrijtje aan. Maar de verschillen zijn klein. Mitchel Denkers heeft maar drie punten meer dan Paskie Rokus van Vitesse, dat vijftiende staat.

In speelronde 6 op de PlayStation 4 leed ADO zijn eerste puntenverlies van het seizoen. Het toen net als ADO beter presterende Vitesse kaapte in de slotfase de zege weg: 3-2.

FC Utrecht - Sparta Rotterdam
Een clash in de middenmoot van de eDivisie. De confrontatie tussen Utrecht en Sparta eindigde op de PlayStation in 3-3, maar toen zat Lev Vinken natuurlijk nog achter de knoppen bij de Rotterdammers.

Zijn opvolger Frank van der Slot presteert vooralsnog beter dan FC Utrecht op de Xbox. Na een 3-2 voorsprong, gaf hij in de vorige speelronde een verrassend resultaat tegen koploper Ajax volledig uit handen: 3-6.

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie.

De e-interland Nederland - Engeland zie je woensdag om 20.30 uur LIVE op FOX Sports 1

(FOX Sports)