"Kluivert is te jong om nu al naar de Premier League te gaan"

Koeman: "Het beste als Kluivert nog even in Nederland blijft"

22 maart 2018
Volgens Ronald Koeman is het voor Justin Kluivert het beste om bij Ajax te blijven in plaats van komende zomer naar Engeland te verkassen.

Dit vertelde de bondscoach donderdag op de persconferentie in aanloop naar de oefeninterland tegen Engeland.

"Ik heb daar met Justin over gesproken", zei Koeman. "Ik vind dat het beter is voor zijn ontwikkeling dat hij nog even in Nederland blijft. Hier speelt hij elke week."

"Natuurlijk is het niet mijn beslissing. Maar hij is nog jong, te jong om naar de Premier League te gaan. Laten we hopen dat dat soort talenten niet te snel de overstap maken."

Koeman kreeg vragen van Engelse journalisten over de toekomst van de 18-jarige vleugelaanvaller, die door de bondscoach werd overgeheveld van Jong naar het grote Oranje.

In Engeland gaan al langer geruchten dat Kluivert over een paar maanden naar de Premier League kan verkassen. Ajax wil al langer zijn contract verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt af in 2019. (FOX Sports)

Nederland - Engeland, vrijdag om 20.45 uur LIVE op FOX Sports 1

PEC klopt Heracles in oefenduel

22 maart 2018
PEC klopt Heracles in oefenduel
PEC Zwolle is als winnaar van het veld gestapt na een oefenduel met Heracles Almelo. Mede door twee goals van Terell Ondaan eindigde de vriendschappelijke...

Gerelateerd