Hublot Friendship match
Hublot Friendship match - © FOXSports.NL

Viral Friday - het mooiste van het internet

23 maart 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten deze week het internet op zijn kop?

1. Eens in de zoveel tijd worden er benefietduels georganiseerd waar we onze helden van vroeger weer aan het werk kunnen zien. Bij de Hublot Match of Friendship in Zwitserland was het weer zo ver. David Trezeguet, Roberto Carlos en Alan Shearer waren van de partij, maar ook onze eigen Patrick Kluivert en de legende Diego Armando Maradona.

Alle ogen waren gericht op deze sterren, maar Kluiverts ogen waren lang niet op iedereen gericht: 

 Overigens was dit natuurlijk niet expres. Kluivert maakte in een Instagram-post een eind alle speculaties. Er is maar één goat!

 

2. Op FOX Sports 1 waren we getuige van de allereerste e-interland ooit. Ali Riza, e-sporter van PSV, kwam namens Nederland uit en nam het op tegen Engeland, waar Shaun in de basis stond.

Een bloedstollende wedstrijd, die in de slotfase werd beslist door niemand minder dan Wout Weghorst. Inspiratie voor Ronald Koeman in aanloop naar de 'echte' wedstrijd?3. De verhuizing van het Nederlands Elftal naar Zeist is nog even wennen. Waar er eerst verbleven werd in een prachtig hotel is het nu een saai complex in de bossen van Zeist. Om de tijd te doden ga je ping-pongen, tv kijken, lezen of.. rappen! Memphis geeft ons even een preview van hoe en wat. 

 4. Er werd nog meer muziek gemaakt in Zeist. En niet uit verveling, maar in opdracht van Ronald Koeman. De bondscoach was jarig en maakte daar goed gebruik van door de debutanten traditioneel een liedje te laten zingen.

De jongste begon: Justin Kluivert. Hij mocht zijn vocalen als eerste ten gehore brengen. Zijn smaak beviel Koeman wel en bestempelde het als een slimme keuze van een slim mannetje:5. Er wordt ondertussen druk getennist op de Miami Open. Robin Haase schakelde daar in de eerste ronde Yuichi Sugita uit. Een pot die Haase niet snel zal vergeten, nadat hij volledig uit zijn plaat ging tegen de scheidsrechter. Miami Heat zullen we maar zeggen: 

 

 

6. Zlatan heeft deze week per direct afscheid genomen van Manchester United. De Zweedse spits gaat een contract tekenen bij LA Galaxy. In de LA Times neemt hij alvast een voorschot op zijn komst in de City of Angles. Die natuurlijk dankbaar mogen zijn dat Zlatan komt.

Clement volgt Stam op bij Reading

23 maart 2018
Clement volgt Stam op bij Reading
Reading heeft in Paul Clement de opvolger gevonden van de woensdag ontslagen Jaap Stam. De Championship-club maakte vrijdag de komst van de 46-jarige...