Paul Clement
Paul Clement - © FOXSports.NL

Clement volgt Stam op bij Reading

23 maart 2018
Reading heeft in Paul Clement de opvolger gevonden van de woensdag ontslagen Jaap Stam. De Championship-club maakte vrijdag de komst van de 46-jarige Engelse trainer wereldkundig.

Clement werd in december ontslagen als hoofdtrainer van Swansea City na een reeks slechte resultaten die resulteerde in de laatste plaats in de Premier League. Daarvoor was Clement assistent-trainer bij grote clubs als Bayern München, Real Madrid, Paris Saint-Germain en Chelsea.

Reading heeft al negen duels op een rij niet weten te winnen. Afgelopen zaterdag verloor Reading met 3-2 van Norwich. De club heeft na 38 wedstrijden 36 punten en staat slechts drie punten boven de degradatiestreep. In het Championship degraderen drie clubs rechtstreeks.

Vorig seizoen liep Reading onder leiding van Stam promotie naar de Premier League mis door in de play-offs te verliezen van Huddersfield Town. (FOX Sports/ANP)

LA Galaxy verwelkomt Zlatan

23 maart 2018
LA Galaxy verwelkomt Zlatan
Zlatan Ibrahimovic zet voet aan wal in de Verenigde Staten. De 36-jarige Zweed gaat aan de slag bij Los Angeles Galaxy in de MLS.