Darren Collison
Darren Collison - © Club Portal

USA Update - Indiana Pacers naar play-offs, Warriors missen Curry

26 maart 2018
Indiana Pacers heeft een ticket geboekt voor de play-offs. De nummer vijf van de Eastern Conference tekende tegen Miami Heat na een verlenging voor de 43ste zege van het seizoen: 113-107.

Na de reguliere speeltijd was de stand nog 96-96, waarna Darren Collison de wedstrijd in het voordeel van de Pacers besliste. Hij was goed voor acht punten, waaronder twee driepunters.

Victor Oladipo en Thaddeus Young waren belangrijk met respectievelijk 23 en 22 punten gedurende het duel in Indianapolis.

Conference-concurrenten Toronto Raptors, Boston Celtics, Cleveland Cavaliers en Philadelphia 76ers gingen de Pacers voor richting de play-offs. In het westen hebben vooralsnog Houston Rockets en Golden State Warriors zich geplaatst.

Curry aan de kant
De Warriors zullen aan het seizoenstoetje beginnen zonder Stephen Curry. De superster heeft last van een knieblessure. De Warriors hopen desondanks dat Curry zich in de loop van de play-offs alsnog zal melden. Over drie weken staat een eerste evaluatie op de rol.

Curry maakte vrijdag zijn rentree na een aantal wedstrijden in de ziekenboeg vanwege een enkelkwetsuur. Hij moest echter snel weer rechtsomkeert na een botsing met een teamgenoot.  (FOX Sports)