Jong Oranje - Jong Andorra
Jong Oranje - Jong Andorra - © Pro Shots

Dinsdag LIVE: Jong Oranje, Duitsland-Brazilië en Spanje-Argentinië

27 maart 2018
Een overvol programma met fraaie affiches op FOX Sports: Jong Oranje speelt de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Andorra, vier heerlijke oefenduels met onder meer Duitsland-Brazilië en Spanje-Argentinië én toptennis uit Miami.

Hoewel Jong Oranje thuis met historische cijfers won van de beloften van Andorra (8-0), zal het in het pittoreske stadionnetje in de dwergstaat waarschijnlijk minder makkelijk gaan. Het veld is niet om over naar huis te schrijven, terwijl de tegenstander al heeft laten zien taai te zijn in eigen huis.

De generale repetitie in het oefenduel met Jong België van afgelopen donderdag verliep teleurstellend (1-4), maar bondscoach Art Langeler denkt te weten wat waar het matige optreden aan lag. “Dat moeten we anders doen.”

Oefenduels
Bij het affiche Duitsland-Brazilië gaan de gedachten meteen terug naar het afgelopen WK, toen de latere wereldkampioen het thuisland in de halve finales met 7-1 vernederde. Volgens de spelers is de afgang geen thema meer, maar diep in hun hart zullen de Brazilianen wraak willen nemen.

Duitsland bekroonde het toernooi vier jaar geleden met de gewonnen finale tegen het Argentinië van Lionel Messi. Na een zenuwslopende WK-kwalificatiecampagne afgelopen jaar, waarin La Albiceleste zich pas tijdens de slotronde plaatste, zal Argentinië tegen Spanje willen kijken waar men momenteel staat.

Ook zit je goed op FOX Sports voor het duel tussen Engeland en Italië, waarna vannacht de oefeninterland Mexico-Kroatië op de rol staat.

Miami
Op het toptoernooi van Miami komen weer een aantal grote namen de baan op. Zo speelt de als tweede geplaatste Marin Cilic tegen John Isner (14) en treft Juan Martín del Potro, de mondiale nummer zes, Filip Krajinovic. (FOX Sports)

 FOX Sports 1  
 17.45 uur  Jong Andorra - Jong Oranje
 20.00 uur   Natafelen
 21.20 uur  Spanje - Argentinië
 23.25 uur  FOX Sports Vandaag
   
 FOX Sports 2  
 20.45 uur  Duitsland - Brazilië
 04.00 uur  Mexico - Kroatië
   
 FOX Sports 4  
 17.00 uur  ATP + WTA Miami: Dag 8
 17.00 uur  Isner - Cilic
 Niet vóór 19.00 uur  Stephens - Kerber
 Gevolgd door  Del Potro - Krajinivic
 Gevolgd door  Shapovalov - Coric
 Niet vóór 01.30 uur  Azarenka - Pliskova
 Niet vóór 03.00 uur  A. Zverev - Kyrgios
   
 FOX Sports 6  
 21.00 uur  Engeland - Italië