Bondscoach Art Langerer heeft twee wissels doorgevoerd in de basiself voor het duel met Jong Andorra. Thomas Ouwejan en Oussama Idrissi hebben een plek in het elftal gekregen.

Dat zal ten koste gaan van Justin Hoogma en Pelle Clement. Hoogma verving Ouwejan, omdat de AZ-verdediger ziek af moest haken voor Jong België. Reading-speler Clement wordt vervanger door een ploeggenoot van Ouwejan: Oussama Idrissi. Teun Koopmeiners maakt het AZ-trio in de basiself van Langeler compleet.

Jong Oranje won thuis met historische cijfers van Jong Andorra (8-0) en neemt het dinsdagavond op bezoek in de dwergstaat opnieuw tegen die ploeg op. De generale repetitie in het oefenduel met Jong België van afgelopen donderdag verliep teleurstellend (1-4), maar bondscoach Art Langeler denkt te weten wat waar het matige optreden aan lag. “Dat moeten we anders doen.”

En Langeler begint dus ook anders met zijn Jong Oranje. Michel Vlap werd alsnog bij de selectie gehaald door de bondscoach, maar verliet tijdens de warming-up dinsdag ziek het veld en zal daarom ontbreken.

Opstelling: Bijlow, Dumfries, Rosario, Van Drongelen, Ouwejan; Van Amersfoort, Koopmeiners, Ramselaar (c); Idrissi, Bergwijn, Groeneveld. (FOX Sports)

Jong Oranje - Jong Andorra zie je dinsdag vanaf 18.00 uur LIVE op FOX Sports 1

Gerelateerd