Vladimir Guerrero jr. juicht na zijn homerun
Vladimir Guerrero jr. juicht na zijn homerun - © Pro Shots

USA Update - Vlad jr. zet Montreal in lichterlaaie, Wade verslaat LeBron

28 maart 2018
Honkbal was afgelopen nacht weer eventjes terug in Montreal. Vladimir Guerrero jr. - de zoon van de Expos-legende met dezelfde naam - sloeg een walk-off homerun en bracht daarmee het Olympisch Stadion in vuur en vlam.

Sinds het vertrek in 2005 van de plaatselijke Expos speelt Toronto Blue Jays de laatste Spring Training-wedstrijd in de Canadese stad. Dinsdag was St. Louis Cardinals te gast en zij maakten kennis met de 19-jarige 'Vlad jr.'.

De homerun - en tevens het enige punt in de wedstrijd - kon de kersverse Hall of Famer Guerrero sr. in ieder geval wel bekoren:

Heat verslaat Cavs
De basketballers van Miami Heat hebben ook Cleveland Cavaliers verslagen (98-79). Ze vierden de zevende zege op rij voor eigen publiek.

Kelly Olynyk tekende voor negentien punten en vijf rebounds namens de winnende ploeg. LeBron James bleef steken op 18 punten voor Cleveland. Voor Kevin Love was de nederlaag extra pijnlijk. De center van de Cavaliers kreeg een elleboog van Jordan Mickey tegen zijn mond en verloor een tand.

Cleveland liet met 79 punten de laagste score van het seizoen noteren.

Hoogtepunt van de wedstrijd was natuurlijk het duel tussen vrienden Dwyane Wade en LeBron James. Wade, die dit seizoen ook nog in actie kwam voor de Cavs, trok aan het langste eind. Zeker zijn block op dertig seconden in het onderstaande filmpje is heerlijk:

  

(FOX Sports/ANP)

Wekelijks zie je vijf tot zeven MLB-wedstrijden LIVE op FOX Sports 6

Tijdens Opening Day twee wedstrijden: Miami Marlins - Chicago Cubs om 18.30 uur en Texas Rangers - Houston Astros om 21.30 uur op FOX Sports 6

Vanaf week twee iedere donderdag MLB's Best: highlights van de afgelopen week op FOX Sports