Björn Kuipers
Björn Kuipers - © Pro Shots

Team Kuipers actief op WK in Rusland

29 maart 2018
Björn Kuipers fluit komende zomer definitief op het WK in Rusland. De Nederlandse arbiter staat op de 36-koppige lijst met arbiters, die donderdag door de FIFA werd gepubliceerd.

Het WK in Rusland wordt de vierde eindronde voor de supermarkteigenaar. Hij was ook arbiter op de EK's van 2012 in Polen en Oekraïne en van 2016 in Frankrijk. Zoals ook op die toernooien, zijn Kuipers' vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra ook geselecteerd.

"Het is een enorme eer twee keer op rij geselecteerd te worden voor zo’n groot toernooi", meldde Kuipers op de website van de KNVB. "Fantastisch dat mijn vaste assistenten ook zijn geselecteerd, zodat we als één team in Rusland kunnen presteren."

Het mag geen grote verrassing heten dat Kuipers op de lijst is terug te vinden. De Oldenzaler behoort al jaren tot de internationale top en floot al de Europa League-finale (2013), de Confederations Cup-finale (2013), de Champions League-finale (2014) en de eindstrijd van het WK onder 20 (2017). (FOX Sports)


Zoals op al die toernooien, zijn ook zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra geselecteerd.

Gerelateerd