Xander Bogaerts
Xander Bogaerts - © ANP

USA Update - Sensationele Opening Day en Heat dichtbij play-offs NBA

30 maart 2018
Het MLB-seizoen ging donderdag van start tot grote vreugde van de fans én de spelers.

En kan het nieuwe MLB-seizoen mooier beginnen? Bij de eerste pitch in de allereerste competitiewedstrijd, tussen Miami Marlins en Chicago Cubs, slaat Ian Happ de bal direct het veld uit!

  

Nieuwe Yankees-aanwinst Giancarlo Stanton gaf zijn visitekaartje af bij het begin van het seizoen. De Right fielder evenaarde meteen een record van Roger Maris. 

Bogaerts brengt Fortnite naar MLB
Xander Bogaerts vierde tijdens Opening Day een dubbel op de zevende inning met een bekend dansje. Hij deed de 'Take the L-dance' uit het razend populaire spel Fortnite.

Heat dichtbij play-offs NBA
De basketballers van Miami Heat hebben de play-offs van de Amerikaanse NBA binnen handbereik na een duidelijke zege op Chicago Bulls: 103-92. 

De drievoudig kampioen bezet de zevende plek in de Eastern Conference; de eerste acht plaatsen zich voor de play-offs.

Guard Josh Richardson maakte 22 punten voor Heat, Goran Dragic noteerde 17 punten. De Bulls staan dertiende in de Eastern Conference en zijn al uitgeschakeld voor de play-offs.

Warriors verliezen
Golden State Warriors weet zich al een tijdje verzekerd van deelname aan de nacompetitie, waarin het kampioenschap wordt beslist. De titelverdediger verloor wel de thuiswedstrijd in Oakland tegen Milwaukee Bucks: 107-116. Topschutter bij de bezoekers was Giannis Antetokounmpo met 32 punten.

Kevin Durant maakte zijn rentree bij de Warriors na een ribblessure. Hij kwam tot 10 punten, maar werd wel voortijdig uit de wedstrijd verwijderd na commentaar op de arbitrage. (FOX Sports/ANP)

MLB: Rays vs. Red Sox zie je vrijdagnacht om 01.00 uur LIVE op FOX Sports 6.