FOX Sports Actueel
FOX Sports Actueel - © FOXSports.NL

Neem FOX Sports vanaf april mee op reis

30 maart 2018
Goed nieuws voor iedereen die zijn favoriete club ook in het buitenland live wil volgen. In samenwerking met de Nederlandse tv-aanbieders is het vanaf 1 april ook mogelijk om als FOX Sports-abonnee onze zenders online te ontvangen in alle landen die zijn aangesloten bij de Europese Unie.

Volg je club live in alle landen van de EU

Vanaf 1 april hoef je als FOX Sports abonnee ook op vakantie of op zakenreis in de EU geen moment van jouw favoriete club meer te missen. Log in via de app van je eigen tv-aanbieder, bijvoorbeeld via Ziggo GO of de KPN Interactieve TV-app, of via de FOX Sports NL app en website en geniet ook over de grens van live voetbal op bijvoorbeeld je smartphone of laptop. Uiteraard is daar wel een geschikte internetverbinding via bijvoorbeeld Wifi of 4G voor nodig.

Nieuwe regelgeving

Nieuwe Europese regelgeving maakt het mogelijk om in Nederland afgesloten online abonnementsdiensten op gelijke wijze te kunnen gebruiken in de landen die zijn aangesloten bij de Europese Unie. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Netflix en Spotify, maar ook het tv-abonnement (waar FOX Sports onderdeel van is) bij aanbieders als Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Delta en T-Mobile. (FOX Sports)