Lukaku bedankt Mertens en Hazard
Lukaku bedankt Mertens en Hazard - © Pro Shots

Viral Friday - het mooiste van het internet

30 maart 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten deze week het internet op zijn kop?

1. Tijdens de oefeninterland van België tegen Saudi-Arabië waren onze zuiderburen een maatje te groot voor de Golfstaat. Romelu Lukaku scoorde tweemaal en bedankte Eden Hazard en Dries Mertens op bijzondere wijze voor een assist. Volgens Mertens had dit ook op een andere manier gekund...

2. Met het einde van de competitie in zicht, breekt er voor de clubs onderaan de ranglijst in de Eredivisie een spannende periode aan. Trainer Mike Snoei van Telstar ziet de play-offs met vertrouwen tegemoet en is niet bang voor een mogelijke confrontatie met FC Twente. Met de huidige laatste plaats van Twente zit een ontmoeting tussen de twee er echter niet in.

3. Patrick Kluivert was deze week samen met zijn twee zoons Justin en Shane in Barcelona te vinden. Ook Matthijs de Ligt was erbij aanwezig. Om welke reden zij precies in Barcelona waren is onduidelijk, desondanks is de foto op Instagram, door de mogelijke interesse van FC Barcelona voor met name Matthijs de Ligt, voer voor de nodige geruchten. 

4. Jack Compton van Bath City scoorde afgelopen week een fenomenaal doelpunt tegen Hemel Hempstead. Een doelpunt dat hij waarschijnlijk qua schoonheid niet snel meer zal evenaren. Dat de goal wordt afgekeurd wegens buitenspel valt dan ook niet in goede aarde bij de buitenspeler. Gelukkig hebben we de beelden nog.

(FOX Sports)

Gerelateerd