Schuurs en Mertens
Schuurs en Mertens - © ANP

Schuurs mist finale dubbeltoernooi in Miami

30 maart 2018
Demi Schuurs en haar Belgische dubbelpartner Elise Mertens hebben net naast een finaleplaats gegrepen op het toernooi van Miami.

Het Nederlands-Belgische duo ging in de supertiebreak na twee sets onderuit tegen de als zesde geplaatste Tsjechische tennissters Barbora Krejcikova en Katerina Siniakova: 4-6, 6-3, 11-9.

Nadat ze de eerste set hadden gepakt, waren Schuurs en Mertens ook in de tweede set goed op weg. Hun Tsjechische opponenten maakten een break achterstand echter goed en stoomden door naar de setwinst.

In de supertiebreak kwamen Krejcikova en Siniakova steeds op een kleine voorsprong, waarna ze op hun tweede matchpoint toesloegen.

Schuurs en Mertens hadden dit jaar al twee titels gepakt. Op de toernooien van Brisbane en Hobart waren ze de beste, waarna Mertens op de Australian Open verraste door in het enkelspel de halve finales te bereiken. (ANP)

Zverev treft Isner in finale Miami

31 maart 2018
Zverev treft Isner in finale Miami
Alexander Zverev is als eerste Duitser ooit doorgedrongen tot de finale van het masterstoernooi van Miami. Het 20-jarige toptalent legde in de...

Gerelateerd