Emre Benli (links) en Jaey Daalhuisen
Emre Benli (links) en Jaey Daalhuisen - © FOXSports.NL

eDivisie: Feyenoord morst punten in titelrace

2 april 2018
Feyenoorder Jaey Daalhuisen heeft in de strijd om de koppositie dure punten laten liggen: de Rotterdammer speelde met 1-1 gelijk tegen FC Twente.

Door het gelijke spel komt Feyenoord op gelijke hoogte met PSV en nadert het Ajax op één punt. Die twee ploegen komen echter dinsdag en woensdag nog in actie.

Feyenoord was aan een goede opmars bezig: er werden hiervoor vier wedstrijden op rij in winst omgezet. FC Twente verkeert daarentegen ook in goede doen en bleek dus machtig genoeg om Feyenoord een halt toe te roepen.

Groningen wint Derby van het Noorden
Nick den Hamer heeft met zijn FC Groningen de Derby van het Noorden gewonnen: hij versloeg Niels Krist van sc Heerenveen met 1-0. 

Groningen klimt door de zege naar de vijfde plek op de ranglijst. De Noorderlingen hebben wel een wedstrijd extra in de benen in vergelijking met de concurrentie.

Utrecht walst over ADO heen
Danny Hazebroek heeft zich in het duel met ADO Den Haag van zijn beste kant laten zien: er werd met liefst 5-0 gewonnen van het ADO Den Haag van Mitchel Denkers.

FC Utrecht verzamelde in de eerste elf duels slechts 9 punten, maar won nu al tweemaal op rij. Door de zege wordt ADO op de ranglijst gepasseerd. (FOX Sports)

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie.