Hanley Ramírez
Hanley Ramírez - © ANP

USA Update - Red Sox trekken goede lijn door, motiverende tweet werkt

3 april 2018
Na de valse start in de seizoensouverture tegen Tampa Bay Rays heeft Boston Red Sox de goede vorm te pakken. De ploeg van Xander Bogaerts boekte op bezoek bij Miami Marlins zijn vierde zege op rij: 3-7.

Voor de vijfde achtereenvolgende wedstrijd stond de startende pitcher van Boston - in dit geval Brian Johnson - bovendien minder dan twee punten toe: een unicum voor de Red Sox aan het begin van het seizoen.

Bogaerts trok zijn goede lijn door met twee hits en een run, terwijl Mookie Betts en Hanley Ramírez hun eerste homeruns van de jaargang sloegen. De dinger van de laatste betekende een mooi cadeautje voor een jonge fan van Boston.

Aartsrivaal New York Yankees kwam niet in actie. De formatie van Didi Gregorius zou in eigen huis aantreden tegen de Rays, maar het veld in Yankee Stadium was onbespeelbaar door sneeuwval.

Dexter Fowler van St. Louis Cardinals is ondertussen van de hatelijke nul af, misschien wel met dank aan zijn activiteiten op social media. De buitenvelder was het seizoen begonnen met 0 uit 13, maar tekende tijdens de 4-8 zege bij Milwaukee Brewers voor zijn eerste slag van het jaar.

Voor de wedstrijd had hij op twitter dertien keer de woorden ‘I will get a hit’ geschreven. Iets wat niet onopgemerkt bleef bij andere spelers die droog stonden en het goede voorbeeld volgden. (FOX Sports)

Nieuwe shirtsponsor voor PSV

3 april 2018
Nieuwe shirtsponsor voor PSV
PSV heeft voor volgend seizoen een nieuwe shirtsponsor. De naam van het bedrijf GoodHabitz zal de achterkant van de shirts sieren.