Conor McGregor
Conor McGregor - © ANP

Losgeslagen McGregor misdraagt zich op UFC-mediadag

5 april 2018
Conor McGregor heeft zich donderdagavond in New York flink misdragen bij een persmoment van de UFC.

Op beelden is te zien hoe de Ier een verkeershek richting een busje gooit en ook een prullenbak vernielt, waarna hij in bedwang moet worden gehouden door beveiligers.

 

McGregor zou nu gezocht worden door de politie van New York, aldus een woordvoerder. 

Dana White
UFC-baas Dana White sprak schande van het incident. "Dit is het meest walgelijke dat er ooit gebeurd is in de geschiedenis van de UFC."

McGregor misdroeg zich in het Barclays Center waarschijnlijk uit frustratie over het verliezen van zijn wereldtitel. In november 2016 werd hij lichtgewichtkampioen, maar die titel werd onlangs van hem afgepakt omdat hij sindsdien niet meer in actie kwam.

Nurmagomedov
Ook wordt gezegd dat McGregor vermoedelijk op zoek zou zijn geweest naar Khabib Nurmagomedov. Woensdag heeft deze Nurmagomedov ruzie gehad met een trainingspartner van McGregor, Artem Lobov.  De twee Russische vechters gingen verbaal met elkaar de strijd aan.  

Zaterdag bij UFC 223 strijden Max Holloway en Nurmagomedov in het Barclays Center om de wereldtitel in die gewichtsklasse. Naar verwachting zal McGregor de winnaar direct uitdagen voor een gevecht. (FOX Sports)

UFC 223 is zondagochtend vanaf 04.00 uur LIVE te zien bij FOX Sports